voorgerechten

STARTERS

Brood met Pata Negra, boter en olijfolie € 4,50
 Pata Negra flinterdun gesneden € 8,50
Duivelse garnalen in knoflookolie met rode pepers € 8,50
Lepelkaasje geserveerd in een Italiaanse bol € 8,50

SOEPEN

Kreeftensoep met schuim van Pastis€ 10,75
Franse uiensoep met laurier, stokbrood en Gruyere kaas € 8,50

KOUDE VOORGERECHTEN

Proeverij NERO suprise van voorgerechtjes  € 16,75
Carpaccio van Entrecôte met Parmezaanse kaas € 10,50
Geroosterde tonijn in 5 spices melange, avocado en sojadressing  € 11,50
Huisgerookte zalm met zoetzure komkommer en gerookte hangop €12,50

WARME VOORGERECHTEN

Roasted gamba’s met gel van sereh en mango en crunch van rode peper  € 14,50
Gebakken ganzenlever met appeltjes en jus van calvados € 16,75

NERO Brasserie Bar | Breelaan 7, 1861 GC Bergen | Telefoon 072 589 78 17 | Facebook |