voorgerechten

STARTERS

Brood met Pata Negra, boter en olijfolie € 4,50
 Pata Negra flinterdun gesneden € 8,50
Duivelse garnalen in knoflookolie met rode pepers € 8,50
Lepelkaasje geserveerd in een Italiaanse bol € 8,50

SOEPEN

Kreeftensoep € 10,75
Tom Kha Kai met geroosterde gamba € 9,50

KOUDE VOORGERECHTEN

Proeverij NERO suprise van voorgerechtjes  € 16,75
Steak Tartare op klassieke wijze aan tafel bereid € 14,50
Carpaccio van Dubbeldoel koe met pesto mayonaise, rucola en Afrikaanse tomaatjes € 10,50
Vitello Nero kalfsmuis met makreel-mayonaise € 11,50
 Oesters per stuk   vanaf € 3,50
Ceviche van heilbot met tropische accenten € 13,50
Geroosterde tonijn in 5 spices melange, avocado en sojadressing  € 11,50
Burrata met een tomatencollectie en verse basilicum €10,50

WARME VOORGERECHTEN

Kippendijen geserveerd op hete steen met gebrande avocado € 11,50
Roasted gamba’s met gel van sereh en mango en crunch van rode peper  € 14,50
Gebakken ganzenlever met appeltjes en jus van calvados € 16,75

NERO Brasserie Bar | Breelaan 7, 1861 GC Bergen | Telefoon 072 589 78 17 | Facebook |