hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN:

Geserveerd met warme seizoensgroenten en aardappelgarnituur

VLEES:

Kippendijtjes sateh (no sticks) – kroepoek satésaus  17,50

BBQ Spare-ribs – 2 soorten saus  19,50

Biefstuk ‘Nero’ (180 gram) – pepersaus / rode wijn jus  22,50

Lamsschenkel – gestoofd botermals lamsjus  23,50

Kalfsribeye van de grill (200 gram) – pepersaus / rode wijn jus  23,50

Chef’s Steak – informeer bij de bediening  dagprijs

VIS:

Zalmfilet Provençale – Antiboise  21,50

Sliptong –klassieke wijze remoulade saus  (3 stuks)  21,50

Tonijnsteak – Oosters garnituur  23,50

Black Tiger gamba’s – knoflook limoen zeezout (6 stuks)  22,50

Vis van markt – informeer bij de bediening  dagprijs

VEGETARISCH:

Bloemkoolsteak – Beurre noisette kappertjes (V) €  16,50

MAALTIJDSALADES:

Ceasar – slakippendijtjescroutonsbacon €  14,50

Geitenkaas – slageitenkaasnotenhoning €  14,50

Nicoise – slatomaatharicots vertstonijn ui €  16,50

Riche – sla zalmcarpacciokiprivierkreeft €  17,50

NERO Brasserie Bar | Breelaan 7, 1861 GC Bergen | Telefoon 072 589 78 17 | Facebook |